Mission statement

 

Ik schrijf teksten en liedjes omdat ze er uit moeten. Ik heb een passie voor ritme en rijm, en na een halve eeuw spelen, zingen en teksten maken, is die bron nog steeds niet opgedroogd. En er is genoeg voor iedereen: songtekst, toespraak, gelegenheidsrijm, alles kan. Ook voor een optreden of het wat serieuzere vertaalwerk kun je hier terecht. Bekijk de site en mail of bel als je weet wat je wilt.

Contactgegevens

 

Gerrit van der Wende

Postadres: de Akker 55

5251 CA Vlijmen

mobiel: 06-41490573

info@tekstnodig.com

Songteksten

Als singer-songwriter heb ik voor mezelf en anderen al tientallen teksten gemaakt in het Nederlands, en ook in het Engels. Iets waar jij ook gebruik van kunt maken: alle teksten zijn origineel en professioneel. Als je een melodie hebt en een idee waar het over moet gaan, lever ik wat je wilt. Technisch met precies genoeg lettergrepen en alle accenten op de goede plaats en inhoudelijk met een verwoording van jouw gevoel bij het liedje.
Onder aan de pagina kun je doorklikken naar een song die ik zowel in het Nederlands als in het Engels uitgebracht heb.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag of een opmerking, neem gerust contact met me op. Met betrekking tot voorwaarden en tarieven is er geen standaard op dit onderdeel maar alleen maatwerk. Prijzen voor songteksten liggen tussen €35,-  en €75,-. Dit maatwerk wordt in onderling overleg vastgesteld.

Klik hieronder voor:

 

Dromen

Dreams