Mission statement

 

Ik schrijf teksten en liedjes omdat ze er uit moeten. Ik heb een passie voor ritme en rijm, en na een halve eeuw spelen, zingen en teksten maken, is die bron nog steeds niet opgedroogd. En er is genoeg voor iedereen: songtekst, toespraak, gelegenheidsrijm, alles kan. Ook voor een optreden of het wat serieuzere vertaalwerk kun je hier terecht. Bekijk de site en mail of bel als je weet wat je wilt.

Contactgegevens

 

Gerrit van der Wende

Postadres: de Akker 55

5251 CA Vlijmen

mobiel: 06-41490573

info@tekstnodig.com

Duo L.O.E.M.

Het Duo L.O.E.M. (Lekker Onze Eigen Muziek) maakt al meer dan 10 jaar akoestische muziek. Gewoon rechttoe-rechtaan. Gitaar en tweestemmige zang, of gitaar, zang en cello. En het repertoire is uitgebreid: eigen composities in het Engels en in het Nederlands naast allerlei lekkere muziek uit de 60er en 70er jaren.Duo LOEM

De eigen Nederlandse liedjes hebben een cabareteske inslag en LOEM is meermalen in de prijzen gevallen op het Berlicumse smartlappenfestival. Ook op de Leidse festivals is LOEM geen onbekende en je kunt ons zomaar ergens op straat aantreffen, op Koninginnedag, bevrijdingsdag of bij een andere reden om met z’n allen feest te vieren.

Liefhebbers van alles wat geschreven is in de “days of dope and hope” kunnen hun hart ophalen bij een optreden van LOEM. Nummers van de Beatles, Stones, Herman’s Hermits, Mamas and Papas, Kinks en van vele andere bands en groepjes uit die tijd. Een aantal nummer wordt, aangezien de tijden veranderd zijn, in de tweede versnelling opgevoerd, zoals Homburg, Ruby Tuesday en Blackberry Way. Soms voegen we aan nummers een tweede stem toe die er oorspronkelijk niet in zat, maar dat zorgt er wel voor dat de echte kenner en luisteraar zich zeker niet zal vervelen. En er is keus uit meer dan 40 songs uit deze gouden jaren.

Wil je ons boeken voor een optreden stuur even een berichtje. We treden overal op, in cafe’s, op feestjes, in de tuin (afhankelijk van het Nederlandse klimaat), in de huiskamer, wat je maar wilt. Tarieven zijn bespreekbaar en zijn afhankelijk van de lengte van het optreden en van de overige omstandigheden. Wil je bijvoorbeeld de boel een avondje opvrolijken in een bejaarden- of verzorgingstehuis, of heb je een ander goed verhaal bij een beperkt budget, is er altijd wel iets te regelen.

LOEM ? DOEN !