Mission statement

 

Ik schrijf teksten en liedjes omdat ze er uit moeten. Ik heb een passie voor ritme en rijm, en na een halve eeuw spelen, zingen en teksten maken, is die bron nog steeds niet opgedroogd. En er is genoeg voor iedereen: songtekst, toespraak, gelegenheidsrijm, alles kan. Ook voor een optreden of het wat serieuzere vertaalwerk kun je hier terecht. Bekijk de site en mail of bel als je weet wat je wilt.

Contactgegevens

 

Gerrit van der Wende

Postadres: de Akker 55

5251 CA Vlijmen

mobiel: 06-41490573

info@tekstnodig.com

 

Feestteksten

Ook wel eens, in een overmoedige bui, beloofd dat je “de tekst wel even zult maken”? Wel eens aan den lijve ondervonden hoe onplezierig het is om iets te moeten zingen dat totaal niet loopt? Die problemen zijn nu voorgoed voorbij. Laat mij het voor je maken: leuk, snel en op jouw favoriete meezingmelodie. Geen idee welk liedje geschikt is? Ook geen probleem! Mijn jarenlange ervaring met het maken van gelegenheidsliedjes (feest, bruiloft, afscheid, diploma uitreiking enz) zorgt ervoor dat ik altijd iets passends vind. De mogelijkheden zijn daarbij heel groot. Die gaan van gewoon met z’n allen tegelijk hetzelfde zingen, via solo zang en een gezamenlijk refrein, tot wat meer ingewikkelde “vraag en antwoord” liedjes. Ook een stukje op te lezen tekst met een passend liedje of refrein erachteraan is een goed werkende vorm.

Vertel me waar het over moet gaan, bij welke gelegenheid het opgevoerd moet worden, hoeveel mensen mee gaan doen en al je andere wensen. Dan zorg ik snel voor een pakkende tekst waar je mee voor de dag kunt komen.

Duur? Valt wel mee, minimum tarief is € 35,- inclusief BTW, maar een definitieve prijs is afhankelijk van de grootte van het te leveren product en ook de levertijd. Voor seizoensrijmpjes, zoals Kerstmis en Sinterklaas, gelden gereduceerde tarieven. Neem gerust contact met me op, daar komen we wel uit.

 

Klik hieronder voor de carnavalskraker 2008, geschreven voor een buurtvereniging in Winssen:
 
De Heemroeskatten